Na tričká ešte na chvíľu zabudnite. Tohtoročná jeseň nám dáva jasne najavo, aby sme si hrejivé slnko užili pár dni navyše. A my sa teda rozhodne nesťažujeme.

Určite si pamätáte tú denimovú či hrubú pletenú od babičky. Jedným z najhorúcejších trendov, ktorý sme mohli vidieť na prehliadkových mólach AW 23/24, je rozhodne vesta, a to v akejkoľvek podobe. Rôzne dĺžky, strihy, materiály … jednoducho na každú príležitosť. Milujú ju svetové celebrity, modelky, blogerky aj influencerky. Ako a s čím kombinovať tento virálny pánsky trend? To vám poradíme v dnešnom článku.

Iba vesta…

Ak sme načrtli, že na tričká či akékoľvek letnejšie topy je ešte čas, mysleli sme to vážne. Tie sa momentálne transformovali do trendu vesty, čo vyzerá absolútne úchvatne. Moderný look zabezpečí jednoznačne crop vesta siahajúca do pásu, pričom ju môžete kombinovať so širokými nohavicami, baggy džínami s vyšším pásom, cargo, bermudami či maxi sukňou. Vyrážate do spoločnosti? Žiaden problém! V elegantných nohaviciach rovného strihu budete vyzerať ako bohyňa. V prípade, že vás predsa len zastihne studený ranný vzduch, prehoďte na seba nestarnúce classy sako.

Oversized vesta

Pri slove “oversized” nám automaticky napadne denim a možno trochu street style. Nosiť k nej môžete, ako inak, dlhé nohavice, džíny, mini či dlhé sukne. Zakaždým budete vyzerať fashion! Čo sa týka stylingu, nebojte sa zvoliť vestu na nahé telo, pričom ju doplňte širokým opaskom, oblečte si pod ňu tielko a nechajte voľne rozopnutú alebo zvoľte nadčasovú klasiku v podobe bielej košele.

Double trouble

Kombinácia vesty s rovnakými nohavicami spôsobí rozhodne problém, no iba v tom najlepšom slova zmysle. Touto kombináciou rozhodne zaujmete, ba spôsobíte trend lavínu, ktorú možno poznať aj pod názvom “quiet luxury”. Viete si predstaviť jednoduchší styling, takmer žiadne úsilie, a pritom stále vyzerať hot? Poďakujete nám neskôr. 🙂 Celý outfit môžete vyšperkovať správnymi topánkami a doplnkami. Podľa toho, kde sa práve chystáte, skvelo budú vyzerať biele tenisky s maxi kabelkou či sandálky s ležérnou cross body kabelkou. Jednoducho outfit z práce na večierok.

Tá, ktorá zahreje

Dobre, buďme úprimné, leto sa pomaly skončí (pevne veríme, že to babie tu bude veľmi veľmi dlho), a tak príde čas vytiahnúť nejakú tú vrstvu navyše. Hoci vesty sú doslova snom pre módnych minimalistov, výraznejšie línie nie sú vôbec na zahodenie. Môže sa vám zdať, že by bolo rozumnejšie kombinovať voľnú vestu s užším spodkom, no takisto sa nebojte zvoliť oversized kúsok aj hore, aj dole. Pre typickú jesennú náladu zvoľte hrejivý vlnený sveter, svetrové šaty a nezabudnite na členkové čižmy.

Ak sa vám náš dnešný článok páčil, nezabudnite navštíviť aj náš e-shop www.pinkmoon.sk, kde nájdete najnovšie módne kúsky. V kategórii BLOG zase radi poradíme, ako správne kombinovať jednotlivé kúsky a aké trendy vás čakajú v aktuálnej sezónne. Nájdete nás aj na Instagrame @pinkmoonfashion, kde nás môžete označovať vo vašich kreatívnych outfitoch.

Autor článku
Annamária Bilasová