A predsa sa jej nevieme vzdať — čierna! Hoci si jar a leto pýta viac farieb či vzorov, čierna je klasika, ktorej sa jednoducho nevzdáme. Aj u nás v PINKMOON sme si pre vás pripravili pár letnejších kúskov, ktoré vyzerajú skvele … a v ktorých sa nebudete pariť! Od letných šiat až po najrôznejšie komplety. Je z čoho vyberať.

Čierna, ako všetci vieme, je (ne)farba, ktorá vyniká svojou nadčasovou eleganciou a vďaka ktorej je každý jeden outfit neodolateľný. Keď sa rozhodnete zvoliť all black look, už vtedy viete, že ste žiadnu chybu nespravili. Móda nás neprestáva prekvapovať a čierna je nespornou hviezdou aj kolekcií jar/leto 2024, s ktorými prišli renomované módne domy. Svetové značky ako Gucci, Miu Miu, Rick Owens (známy ako kráľ čiernej), Bottega Veneta či Ferragamo, predstavujú skutočne mimoriadny výber. Ide o romantický či formálny večer, alebo sa rozhodnete pre uvoľnenejšiu atmosféru? Čierna je vždy víťaznou voľbou!

Možností je veľa!

Ak sa povie “čierna”, predstavuje to akýsi návrat k praktickému oblečeniu, kúskom, ktoré sú jednoduché, ale krásne prevedené. Platí tu hľadať kvalitné výrobky a dokonalé strihy, pretože tu už nemáme žiadne volániky ani ozdoby, za ktoré by sme sa mohli skrývať.

Pri celočiernom looku záleží na malých detailoch. Ak váš bežný outfit pozostáva z džínsov a trička, pozdvihnite to na vyšší level. Poobzerajte sa napríklad po asymetrickom tope a nohaviciach s kamienkami či zaujímavým strihom. Čierne mini sukne či rôzne interpretácie čiernych šiat sú niečo, čomu aj my dávame šancu. Pre neformálnejší jarný súbor máme ikonu Hailey Bieber v jej obľúbenej uniforme: oversize čierna kožená bunda, priehľadné čierne pančuchy a ploché mokasíny. Jednoduché, ale účinné. Priesvitné pančušky sú v tomto období must. Najmä vtedy, keď sa už chystáte vytiahnuť sukne, no ráno ešte trochu mrznete. Perfektne sa hodia aj k čiernym úpletovým kompletom. Zvoliť môžete aj klasický dlhý komplet, ktorým nešliapnete vedľa. Komplety sa ani túto sezónu nechystajú odísť. Na nohy stačí hodiť kitten heels a máte outfit pripravený na niekoľko príležitostí.

S
M
L

Čierny komplet Ammida

Original price was: 37,90 €.Current price is: 27,90 €. s DPH

Čierny sukňový off shoulder komplet Zinna

Original price was: 29,90 €.Current price is: 19,90 €. s DPH

Ďalšie tipy, ako kombinovať čiernu:

  • Siahnite po kúskoch s hravým lemom
  • Pridajte kvapku farby v podobe kabelky
  • Neónová! – vrstva farby perfektne vynikne, obzvlášť tá neónová
  • Hrajte sa s dĺžkou – mini sukne hlásia svoj comeback
  • Nahoďte si sako – oversize voľba spôsobí, že váš vzhľad bude skôr uvoľnený ako formálny
  • Preskočte zbytočný stres a siahnite po basic kúskoch ako je čierne tielko či čierne džíny
  • Čierne džíny doplnené koženou bundou a čiernymi kotníkovými čižmami vytvárajú nadčasovú kombináciu
  • Nepremýšľajte príliš nad výberom topánok – čierne Converse alebo Samby vám postačia
  • Bomber! – navrstvite ju na jednoduché čierne tričko a vzhľad doplňte ležérnymi teniskami
  • Ako inak oživiť jednoduchú čiernu – hlavným trikom je zladiť čiernu s farebnými doplnkami.

Čierne premium sako Stefan

Original price was: 62,90 €.Current price is: 34,90 €. s DPH
S
M
L

Čierne dlhé šaty Tinna

Original price was: 29,90 €.Current price is: 19,90 €. s DPH
34
36
38
40
42

Čierne rifle zdobené kamienkami

Original price was: 34,90 €.Current price is: 24,90 €. s DPH

Ak sa vám náš dnešný článok páčil, nezabudnite navštíviť aj náš e-shop www.pinkmoon.sk, kde nájdete najnovšie módne kúsky. V kategórii BLOG zase radi poradíme, ako správne kombinovať jednotlivé kúsky a aké trendy vás čakajú v aktuálnej sezónne. Nájdete nás aj na Instagrame @pinkmoonfashion, kde nás môžete označovať vo vašich kreatívnych outfitoch.

Autor článku
Annamária Bilasová