Ahojte, naše milé čitateľky!

Prekvapenie (alebo možno aj nie), no dnešný článok nebude o móde! Veríme, že je to príjemná zmena a článok sa vám bude páčiť. Keďže sa blíži Valentín, toto bude skvelý tip aj pre opačné pohlavie. Máme tu nejakých pánov?

Aj vy to máte tak, že akonáhle si na seba dáte akýkoľvek šperk či bižutériu, cítite sa viac “powerful”, odvážnejšie a sebavedomejšie? Čím to je? Čo je to ten “šperk”, ktorý dokáže dodať pocit istoty a vznešenosti …

Šperky boli od pradávna akýmsi symbolom elegancie a krásy, dokážu dokonale vyjadriť osobitosť človeka a svojim nositeľom dodávajú sebevedomie. Majú nielen materiálnu hodnotu, ale predovšetkým duševnú a spomienkovú. Špeciálne okamihy a krásne spomienky, na ktoré spomíname už len pri pohľade na ligotavý doplnok. Je to jednoducho predmet, ktorý dokonale vyjadruje, čo pre vás daná chvíľa znamená. Vyjadruje to, čo prežívame, hoci to niekedy ani nevieme pomenovať. Deň sv. Valentína je krásnou príležitosťou, ako osláviť lásku a pocity vo všetkých podobách. Či už  hľadáte drobnosť od srdca, alebo okázalejší dôkaz lásky, poobzerajte sa medzi našimi novinkami!

Navyše, statement doplnok v podobe šperku či bižutérie k žene proste patrí – dopĺňa nielen osobnosť, ale aj minimalistický šatník. To je presne to, čo sme chceli priniesť aj vám. Doplnok, ktorý podtrhne vašu osobnosť, no zároveň dodá vášmu šatníku šmrnc. Bez ohľadu na to, či hľadáte niečo na nosenie k formálnemu oblečeniu, alebo skôr ležérne na každodenné nosenie. Veď čo by to bol Pinkmoon outfit bez zlatej nádielky? Nech sa už jedná o náhrdelník, ktorý doplní sexi výstrih, masívny náramok alebo prsteň pútajúci  pozornosť na vašu vždy upravenú manikúru – stačí si zvoliť svoju preferovanú kombináciu, ktorú (varovanie!) budete chcieť s našou ponukou stále obmieňať.

Mencia, kolekcia na každú príležitosť

Mencia, názov našej kolekcie, predstavuje nadčasový výber šperkov vyrobených z nehrdzavejúcej ocele, čo znamená, že môžu prísť do kontaktu s vodou, nečernejú a nehrdzavejú. Používaním nemenia svoju farbu, nekorodujú ani neoxidujú. To ich robí skvelými spoločníkmi počas celého dňa bez toho, aby ste museli rozmýšľať nad ich ochranou. Výhodou je ich cenová dostupnosť, sú hypoalergénne a odolnejšie ako zlato alebo striebro.

Áno, sú skvelou voľbou ako darček na Valentína alebo iný sviatok, no prečo si ich nedopriať len tak … pre seba? Hoci chápeme, že výber môže byť náročný, od klasických zlatých a strieborných náušníc, náramkov, náhrdelníkov a retiazok až po modernejšie modely, Mencia má pre každého niečo. Romantickou valentýnkou sa môže stať práve prsteň, náušnice alebo náhrdelník, a to buď vo svojej čistej podobe, prípadne v kombinácii s diamantikmi. I v tomto prípade neurobíte chybu s motívom srdca.

Vďaka zmyslu pre detail a kvalitnému remeselnému spracovaniu sa tieto naše kúsky stanú výrazným prvkom, kamkoľvek pôjdu … a vy s nimi. Či už hľadáte niečo jednoduché, alebo odvážne, this is for you! 🙂

Ak sa vám náš dnešný článok páčil, nezabudnite navštíviť aj náš e-shop www.pinkmoon.sk, kde nájdete najnovšie módne kúsky. V kategórii BLOG zase radi poradíme, ako správne kombinovať jednotlivé kúsky a aké trendy vás čakajú v aktuálnej sezónne. Nájdete nás aj na Instagrame @pinkmoonfashion, kde nás môžete označovať vo vašich kreatívnych outfitoch.

Autor článku
Annamária Bilasová