Vitaj november! Milé čitateľky, ste už naladené na poriadnu vianočnú vlnu? Well, ani my veľmi nie, preto sa dnes k tejto tematike ešte úplne nepriblížime. Bude reč o budgete, ktorý poteší peňaženky, srdiečka aj zimný šatník.

Aké TOP kúsky sme si pre vás pripravili v tohto mesačnom čítaní? Na našom e-shope pribudli krásne modely, ktoré zahviezdia v šatníku nie jednej z vás. Čo je dôležitejšie, pre trendy nemusíte vôbec zbankrotovať. Zima nám často spraví škrt cez rozpočet, keďže bundy, svetre či kožené čižmy nie sú zrovna najlacnejšie položky. Poďme sa presvedčiť o opaku.

Čo tá bombera?

Táto sezóna praje skutočne mnohým typom kabátikov, takže si vyberie každý. Zdá sa vám, že sivú bomberu vidíte naozaj všade? Je to, veru, tak. Tento maximálne univerzálny kúsok, ktorý sa aj po rokoch vracia na scénu, určite neoľutujete. No čo tak zvoliť inú farbu a vyniknúť?

Teplý sveter = obľúbený sveter

Paleta nude či bielych odtieňov je na výslní aj vďaka old money trendu. Hľadajte nekrčivé kúsky s prímesou vlny, ktoré budú vyzerať skvele k džínsom a teniskám ako aj k šatám a čižmám, ktoré nosíte do officu. Svetre, pulóvre a kardigány v neutrálnych farbách krásne zohrejú a zjemnia črty na počkanie. Pri správnej starostlivosti vydržia naozaj dlho a budú vyzerať chic aj o desať rokov, takže sa rozhodne oplatí spraviť im miesto v šatníku.

Sukňa nielen v lete

Kožené vysoké čižmy, teplé pančušky, rolák, na to prehodený vlnený kabát a ste pripravené vyraziť. Bavíme sa o mini, no našou horúcou novinkou je aj pletená sukňa! Teplučká, aby ste ráno nezamrzli, príjemná na dotyk a ako stvorená pre jesenné mesiace. Pletené modely slávia svoj veľký comeback a v zime ich jemnosť a vlastnosti oceníte. Stačia k nim vysoké čižmy, chunky členkové topánky alebo aktuálny hit cowboy boots a budete za hviezdu officu.

Štýlové papučky

Achh, tento trend nás neopúšťa ani túto sezónnu. Obletel celý Instagram, Pinterest, nosia ho modelky, celebrity aj bloferky. Nám to rozhodne nevadí, pretože vyzerá báječne! Mame pre vás dokonca tip s kožušinou aj bez.

U nás zároveň tvrdíme, že kapsule podľa ročných období nie sú žiaden prežitok, naopak, ak máte ľahko kombinovateľné kúsky, získate istotu, že aj počas náročného rána zvolíte super styling a vyhnete sa stresu, že si nemáte čo obliecť. Na našom blogu nájdete viacero článkov, ktoré vás prevedú napríklad aj jesennou kapsulou, stačí kliknúť sem.

Ak sa vám náš dnešný článok páčil, nezabudnite navštíviť aj náš e-shop www.pinkmoon.sk, kde nájdete najnovšie módne kúsky. V kategórii BLOG zase radi poradíme, ako správne kombinovať jednotlivé kúsky a aké trendy vás čakajú v aktuálnej sezónne. Nájdete nás aj na Instagrame @pinkmoonfashion, kde nás môžete označovať vo vašich kreatívnych outfitoch.

Autor článku
Annamária Bilasová