Keď obmieňame svoj jesenný šatník, šortky a sukne pravdepodobne nie sú na prvom mieste nášho zoznamu. Ale prečo vlastne nie? Čierne silonky a pančušky sú absolútny základ a nemali by chýbať v šatníku žiadnej ženy. Ich najväčšou výhodou je, že sa hodia takmer k akémukoľvek outfitu a sú neskutočne sexi. Je ale pravdou, že telové silonky sú už tak trochuout”, preto si dáme tipy ako nosiť tie čierne. Na každodenné nosenie sa predsa skvele hodí zmieňovaná čierna klasika. Dokážu vám opticky predĺžiť nohy, čo ocení nie jedna z nás.

To nás ale zároveň privádza k tomu, že výber správnych pančúch vie byť pekný záhul. Môže sa zdať, že sú jedným z najnáročnejších kúskov na styling. Často nevieme, aké topánky sa k nim hodia najlepšie, akú dĺžku sukne či šiat zvoliť a tak ďalej. No opak je pravdou. Vďaka všestrannej sile pančúch môžete nosiť takmer akýkoľvek kúsok aj v chladnejších mesiacoch – trikom je šikovné vrstvenie.

Namiesto odkladania mini sukní a šiat na chladnejšie mesiace sme sa zamerali na styling týchto kúskov do teplého počasia na jeseň a zimu. Pripravili sme si zopár trikov a outfitových inšpirácií, ktoré vás nielen zahrejú, ale budete vyzerať ako bohyne. Poďme si spolu zvoliť pančuchový outfit, ktorý vás prevedie všedným pracovným dňom aj luxusnou večerou.

Kraťasy aj v chladných mesiacoch

Kto povedal, že v chladnejších mesiacoch nemôžete nosiť kraťasy? Kraťasy sú väčšinou sezónnou záležitosťou a za rok sa nám podarí ich obliecť iba párkrát. Niektorí sa možno zdráhajú nosiť šortky v sychravom počasí, ale ich kombinácia s útulným párom super teplých pančušiek z nich robí ideálne na nosenie aj v chladnom počasí. Presne tak, pančušky to našťastie všetko umožňujú.

Je ale dôležité dávať si pozor na strih, aby ste sa vyhli faux pas. Skombinovať môžete kožené šortky, rebrovaný rolák a oversized koženú bundu či kabát. Pamätajte, čím viac sú priehľadné, tým menej vás zahrejú. Za to však robia krásnu siluetu nôh.

S trench coatom aj mini sukňou …

Vrstvy sú vždy skvelý nápad. Klasický spôsob, ako v jeseni skombinovať pančucháče, je obliecť si ich pod mini sukňu s dlhým alebo krátkym trench coatom. Naše pančušky sú inovatívne s umelým priehľadným vzhľadom – zvonku vyzerajú ako obyčajné pančuchy, ale vo vnútri majú teplú flísovú podšívku z látky vo farbe kože, ktorá vás udrží v pohodlí a teple aj v tých najchladnejších dňoch! Pančuchy sú, navyše, elastické. Celý outfit môžete doplniť obľúbenými chelsea boots či vysokými čižmami, vypasovaným rolákom, aby ste dotvorili útulný a elegantný vzhľad alebo oversized svetrom pre vytvorenie o niečo viac casual looku.

S
M
L

Béžový oversize krátky trenčkot Harvey

Original price was: 51,90 €.Current price is: 29,90 €. s DPH

So šatami – kvety, spoločenská udalosť … vyberte si!

Kvetové šaty nie sú “in” iba v jari a v lete. Štýlové a moody šaty s tvarovateľnými pančuškami vytvarujú vaše krivky do bezchybnej formy. Čierne silonky sa skvele hodia napríklad k púdrovej ružovej, ale i tmavo zeleným šatám. Koktejlky, malé čierne, flitry, výstrihy na chrbte … žiaden problém! Outfit dotvorte štýlovými lodičkami alebo dokonca čižmami nad kolená. Nechajte pančušky zároveň decentne vyniknúť.

S
M
L

Tmavozelené elegantné šaty Samanta

Original price was: 39,90 €.Current price is: 24,90 €. s DPH

Čierne šaty s pierkami Glow

Original price was: 24,90 €.Current price is: 9,90 €. s DPH
37
38
39
40
41

Čierne sandále Glam

Original price was: 39,90 €.Current price is: 24,90 €. s DPH

Nie, na svetrové sme nezabudli

Všetky priam túžime po pohodlných svetrových šatách, ktoré pozitívne pozdvihnú našu postavu. Svetrové šaty a jesenná / zimná sezóna idú ruka v ruke s “cozy” lookom, ktorý zahreje. Voľne či vypasované – je to len na vás. Hodia sa, opäť, k čižmám nad kolená alebo elegantným členkovým topánkam na opätkoch.

S predĺženým sakom

Pozdvihnite svoj look, a to tak, že namiesto šiat zvolíte predĺžené či oversized sako. Pančušky, ktoré aj tomuto outfitu povedia áno! Ďalšou alternatívou je zvoliť si ako šaty oversized košeľu, čím vytvoríte typický grunge vzhľad. Úprimne, existuje skutočne veľa spôsobov, ako nastylovať oversized kúsky pomocou jednoduchých čiernych pančušiek. Čierne chelsea boots na platforme či vysoké čižmy nad kolená navyše dodávajú štýlový vzhľad.

Ak sa vám náš dnešný článok páčil, nezabudnite navštíviť aj náš e-shop www.pinkmoon.sk, kde nájdete najnovšie módne kúsky. V kategórii BLOG zase radi poradíme, ako správne kombinovať jednotlivé kúsky a aké trendy vás čakajú v aktuálnej sezónne. Nájdete nás aj na Instagrame @pinkmoonfashion, kde nás môžete označovať vo vašich kreatívnych outfitoch.

Autor článku
Annamária Bilasová