Jar nám už klope na dvere, a to znamená jedno – ideme sa outfitovo vyblázniť do ulíc. Kde inde by sme hľadali inšpiráciu ako v metropole módy – Paríži. Pripravili sme si pre vás zopár nadčasových a minimalistických street style lookov, s ktorými nikdy nešľapnete vedľa.

Paríž je pre inšpiráciu ako stvorený. Od architektúry, jedlo, módu až po celkový vibe, ktorý Franzúci ponúkajú. Je to taký iný svet, no nie? Francúzske ženy to s módou jednoducho vedia a my sme sa pozreli na najlepšie blogerky, ktoré svoje nadšenie pre módu zdieľajú prostredníctvom Instagramu.

Typické francúzske značky sú vo svete legendárne. Či už sú to ikony ako Chanel, Celine či Chloé, alebo aj tie menej známe, stále presne vedia, čo ponúknuť. Tým je nadčasovosť, minimalizmus a, samozrejme, aj nejaký ten trend. Dnes vám však predstavíme inšpiratívne Francúzsky, ktoré svojim štýlom (snáď) prinesú do vašich šatníkov unikátne kúsky a šarm.

Tak, ktorým outfitom sa necháte inšpirovať a prenesiete tento závan aj do slovenských ulíc?

Celá v koži

Komfort, krása, sexepíl. Pás je spustený a brušká odhalené. A nebojí sa toho ani trojnásobná mamička a obľúbená francúzska influencerka Leia Sfez. Už na prvý pohľad spoznáte, že sa v móde drží predovšetkým jedinečnosti a výnimočnosti. Napriek tomu, že uprednostňuje minimalizmus a zemité tóny, dokonale vyzerá aj v kožených kúskoch, ktoré sú momentálne veľmi trendy.

XS
S
M
L
XL

Čierne zateplené kožené šortky Saxt

Original price was: 31,90 €.Current price is: 19,90 €. s DPH

Pilow talk (aneb z postele rovno do ulíc)

Nočné košele, priehľadné večerné šaty, sexi šnurovacia spodná bielizeň, satén … pohľad jarnej a letnej módy je na pevne nasmerovaný na spálňu. Avšak, nebojte sa tento nevšedný šarm preniesť aj do ulíc. Pre tie, ktoré sa chcú zahrať na dámu, k topu stačí pridať široké nohavice a šaty doplniť poriadnou kyticou jarných kvetov. No dobre, poriadne oversize sako váš look totálne rozbije. Nešetrite ani čižmami po kolená ako to tentokrát zvolila aj francúzska influencerka a kreatívna riaditeľka Anne Laure Mais, ktorá je známa svojím ženským a spontánnym štýlom a láskou k dizajnérskym vintage kúskom.

Karo, karo a ešte raz karo

Pri Anne ešte chvíľu ostaneme. Je naozaj obdivuhodné, ako Francúzsky dokážu počas každého ročného obdobia vytvárať outfity, ktoré sú nadčasové a zároveň praktické. A upútajú nie jedno “fashion” oko. Tvídové a kárované sukne zažívajú svoj comeback a my ich milujeme. Karo, ako vzor, pôsobí veľmi elegantne, no viete s ním vytvoriť aj každodenné outfity. Nájdete ho na košeliach, prechodných bundách, sukniach, svetroch či doplnkoch. Je len na vás, ktorý kúsok zvolíte.

S/M
M/L

Svetlohnedý bavlnený komplet Tyjana

Original price was: 59,90 €.Current price is: 34,90 €. s DPH

Károvaný sveter Cervino- Béžový

Original price was: 24,90 €.Current price is: 9,90 €. s DPH

Nestarnúci denim

V jednoduchosti je krása. Modré džínsy, biele tielko či flanelová košeľa. Jeden z jemnejších lookov, ktorý sme mali možnosť zahliadnuť na prehliadke Bottega Veneta. Na prvý pohľad jednoduchá kombinácia, no predsa vieme, že denimu sa nedá odolať. “Ležérne pohodliea indigo rozhodne ostávajú trendy aj počas tejto sezóny. O tom vie svoje aj Viki Lefevre, ktorá svoj šatník postavila na 3 základných pilieroch: pohodlie, dobré remeselné spracovanie a pragmatický minimalizmus. V tomto outfite sa, navyše, rozhodla pre obľúbený rolák a vrstvenie. Francúzky jednoducho roláky milujú. Vedia totiž s nimi vyčariť jednoduché, minimalistické outfity.

S/M
M/L

Svetlohnedý bavlnený komplet Tyjana

Original price was: 59,90 €.Current price is: 34,90 €. s DPH

Károvaný sveter Cervino- Béžový

Original price was: 24,90 €.Current price is: 9,90 €. s DPH

Ak sa vám náš dnešný článok páčil, nezabudnite navštíviť aj náš e-shop www.pinkmoon.sk, kde nájdete najnovšie módne kúsky. V kategórii BLOG zase radi poradíme, ako správne kombinovať jednotlivé kúsky a aké trendy vás čakajú v aktuálnej sezónne. Nájdete nás aj na Instagrame @pinkmoonfashion, kde nás môžete označovať vo vašich kreatívnych outfitoch.

Autor článku
Annamária Bilasová