Milovať a byť milovanou … v tom najkrajšom outfite.

Áno, máme rady čokoládu, kvety a fľašu dobrého vína, ale aj tak ta najlepšia časť na Valentína je, keď sa môžeme pekne obliecť do nejakého cute outfitu.

Či už skončite v reštaurácií na nejakej fancy večeri, prvom rande, v divadle, naplánujete si filmový večer so svojou kamarátkou alebo sa ocitnete na šialenej valentínskej párty, myslíme, že si z dnešného článku určite odnesiete nejaké “sladké” inšpirácie.

Pinky pinky

Hoci sa môže zdať, že ružová a červená sú klišé, so správne zvolenými kúskami budete aj v týchto farbách za bohyne. Hlavne zabudnite na nudné outfity a tmavé tóny. Tento deň si máte užiť a nahodiť sa!

No a keďže tu máme spomínanú ružovú a červenú, siahnite po kúsku, ktorý bude mať atypický strih, volaný, potlač či zaujímavý materiál.

Ružové šaty s opaskom Polito

Original price was: 24,90 €.Current price is: 9,90 €. s DPH

Slávnostne aj bez červenej

Tak fajn, ak ste si povedali, že si červenú za žiadnych okolností na seba neoblečiete, máme tu niečo aj z iného súdka.

Pozve vás váš milovaný na valentínsky obed namiesto večere? Vtedy sa asi úplne do slávnostnej červenej nenahodíme. No či už vybehnete na poludňajšie posedenie s kolegami, alebo vašou láskou, voľte menej formálne  oblečenie. My milujeme všetko, čo je oversized, a teda patrí tam sako, nohavice alebo kožená bunda. Nebojte sa to kombinovať a vyhrať sa s týmto “over” strihom. Môžete staviť na nesmrteľnú čiernu, alebo farbu roka – fuchsiovú (o módnych trendoch na rok 2023 si môžete prečítať tu). Budete pôsobiť ležérne a vzbudíte (chcenú) pozornosť.

Na Valentína do práce

Potrebujete chic, no zároveň pohodlný look do práce? Čo tak siahnuť po obtiahnutom roláku a doplniť do plisovanou sukňou? K tomu stačí už len zvoliť vysoké kožené čižmy, listovú kabelku a ste ready!

Vyzerať sexi budete aj v obtiahnutých šatách po členky. A nie, nemusia byt vôbec vyzývavé. Dlhý rukáv či žiaden výstrih pôsobia zvodne, no decentne. Či už zvolíte ohnivú červenú, čiernu, výrazný či jemný make up, rozhodne u svojich kolegov zabodujete.

Bez šperkov ani na krok

V žiadnom prípade nevynechajte šperky! Tie dodajú každému (nielen valentínskemu) outfitu ten správny šmrnc. Jemný náhrdelník alebo navrstvené náramky … je to len a len na vás.

Ak sa vám náš dnešný článok páčil, nezabudnite navštíviť aj náš e-shop www.pinkmoon.sk, kde nájdete najnovšie módne kúsky. V kategórii BLOG zase radi poradíme, ako správne kombinovať jednotlivé kúsky a aké trendy vás čakajú v aktuálnej sezónne. Nájdete nás aj na Instagrame @pinkmoonfashion, kde nás môžete označovať vo vašich kreatívnych outfitoch.

Autor článku
Annamária Bilasová