A je to opäť tu – jedno z najkrajších období roka. O pár dní sa posadíme k vianočnému stolu, zažijeme čarovnú rodinnú atmosféru a pozrieme si Sám doma. Tak dobre, tiež sa najeme vianočných koláčov. Vianoce sa ale, okrem iného, spájajú aj s radostnými vianočnými večierkami (a neskôr Silvestrom), kde máme možnosť predviesť viac “sexi” oblečenie, ako to, ktoré nosíme bežne do práce. Konečne sa môžeme odviazať (v módnom slova zmysle) a vyzdobiť niečím výraznejším ako sú flitre, trblietky, pierka a poriadne vysoké lodičky. Čo ale nespravíme pre jeden večer, však?

Ak ešte stále rozmýšľate nad tým, čo tento rok zvolíte, pevne veríme, že v dnešnom článku nájdete inšpiráciu a budete sa vďaka tomu cítiť fantasticky! Poďme si navzájom poradiť.

Šaty

Dúfam, že vám je jasné, že hviezdou večierku musíte byť práve VY! Zároveň je super, že mnohí z nás majú dnes možnosť zvoliť skutočne uvoľnenejší dress code, a teda neobávať sa, že by spôsobili nejaké faux pas.

V prvom rade … flitre, trblietky, perie! Ale urobme z nich maximálne nadčasový a módny kúsok. Šaty musia mať všetko: lesk, pôvab a lichotivú siluetu, ktorá vám bude určite slúžiť roky. V trblietavých šatách rozhodne každému vyrazíte dych. Možno sa pýtate, akú farbu zvoliť. Siahnuť môžete po krémovej, čiernej alebo hnedej, no určite neoľutujete aj  výber vianočných farieb ako je zlatá, strieborná, bordová alebo smaragdovo zelená. A vlastne, prečo neskombinovať niekoľko farieb?

Zimná biela farba navodzuje vždy dokonalú atmosféra, a teda žiadnu chybu neurobíte ani v mierne obtiahnutých svetrových šatách v svetlom odtieni.

V neposlednom rade, fantasticky sa viete vyhrať aj so saténovými šatami. Už samé o sebe sú dokonalé … veď preto ich tak rady nosíme. Ešte hravejšie ale budú, keď ich doplníte oversize svetrom alebo sakom. Pridajte čižmy až po kolená, samozrejme na podpätku, a kabelku do ruky. Tak jednoduché, tak nadčasové.

Ak predsa len nechcete zvoliť šaty, odporúčame siahnuť po overale či zvonových nohaviciach s vysokým pásom. Výnimkou sú akékoľvek džínsy, tepláky a legíny. Od tohto sa, prosím, držte tento večer ďaleko.

Tip na šaty

Červené šaty s pierkami Glow

Original price was: 24,90 €.Current price is: 9,90 €. s DPH

Modré šaty s pierkami Glow

Original price was: 24,90 €.Current price is: 9,90 €. s DPH

Sukňa

Určite nám dáte za pravdu, že koža len tak z módy nevyjde. Či sa už rozhodnete povýšiť koženú sukňu či kraťasy, pridajte krásny krémový sveter a čižmy na podpätku, ktoré zvýraznia vaše krásne nohy.

Skvelým tipom je zvoliť aj midi saténovú sukňu, ktorú doplníte oversized svetrom v rovnakej farbe, no inom odtieni. Pridaním trblietavých balerínok či vysokých čižiem budete jasným strebodom pozornosti. Siahnuť môžete aj po niečom výraznejšom, napríklad trblietkach či flitroch, no berte ohľad na dĺžku sukne, keďže v nej budete celý večer a pocit komfortu je rozhodne dôležitý.

Tip na šaty

XS
S
M
L
XL

Čierne zateplené kožené šortky Saxt

Original price was: 31,90 €.Current price is: 19,90 €. s DPH

Kostým

Kto povedal, že na večierok musíte prísť v šatách? V kostýme predsa vyniknete! K nohaviciam pod sako môžete pokojne zvoliť zaujímavý korzet, rolák, klasický hladký top, košeľu či blúzku.  Z doplnkov stavte na zaujímavý clutch, lodičky či výraznejšie šperky. Najkrajším doplnkom je  ale aj tak úsmev. 🙂 Kostým, či už ten nohavicový, alebo sukňový, vždy pôsobí elegantne, sexe a viete ho využiť hneď na niekoľko príležitosti.

Topánky (hlavne pohodlne!)

Áno, pravý vianočný večierok či silvestrovská párty si priam pýtajú krásne ligotavé lodičky. No myslite na to, že musíte sa cítiť aj pohodlne. Nebojte sa zvoliť zaujímavé mokasíny alebo lodičky na nižšom podpätku. Prinajhoršom si ich šupnite do kabelky a budete mať istotu v ťažších časoch večera.

Tip na šaty

37
38
39
40
41

Čierne sandále Glam

Original price was: 39,90 €.Current price is: 24,90 €. s DPH
36
37
38
39
40
41

Čierne lodičky Carrie

Original price was: 31,50 €.Current price is: 14,90 €. s DPH

Ak sa vám náš dnešný článok páčil, nezabudnite navštíviť aj náš e-shop www.pinkmoon.sk, kde nájdete najnovšie módne kúsky. V kategórii BLOG zase radi poradíme, ako správne kombinovať jednotlivé kúsky a aké trendy vás čakajú v aktuálnej sezónne. Nájdete nás aj na Instagrame @pinkmoonfashion, kde nás môžete označovať vo vašich kreatívnych outfitoch.

Autor článku
Annamária Bilasová