Buďme k sebe úprimné, éra pandémie nás donútila odložiť akékoľvek príležitostné, spoločenské či párty oblečenie a, naopak, zahalila nás do teplákov, mikín, “workoutového” oblečenia. Tomu ale veľa z nás teraz už neodporuje. Veď čo môže byť pohodlnejšie ako vybehnúť do mesta v dobre padnúcich a vyzerajúcich legínach?

Presne o tom je aj naša (a vaša) obľúbená kolekcia Savoi, na ktorú sme právom hrdí, obzvlášť keď vidíme, že ste s ňou spokojné aj vy.

Poďme si ju predstaviť o niečo viac. Legíny a topy Savoi sú vyrobené z kkého strečového mikrovlákna, ktoré dobre absorbuje vlhkosť a prepúšťa vzduch, rýchlo schne, a tým udržuje príjemnú telesnú teplotu. Toto mikrovlákno nevyžadujú žehlenie ani ďalšiu extra starostlivosť, takže máte o starosť menej. A keďže chceme, aby ste sa v našich kúskoch cítili čo najpríjemnejšie, všetky tieto vlastnosti dávajú pocit druhej kože, ktorého sa nikdy nebudete vedieť vzdať.

Navyše, aby sme vyhoveli každému, zamerali sme sa na základné, prírodné, zemité a ľahko kombinovateľné farby ako je biela, čierna, hnedá, sivá, telová, béžová, tmavomodrá, ktoré sme doplnili krásnymi pastelovými farbami v podobe jemnej ružovej, modrej a mentolovej. Je len a len na vás, či zvolíte jednofarebnú kreáciu, alebo populárny color-blocking. Taktiež všetky pastelové farby môžete kľudne kombinovať s bielou či čiernou. Ach, už si len vybrať!

Čo kolekcia Savoi ponúka?

Cyklo legíny

Legíny v cyklistickej verzii sú obľúbené najmä v lete či na jar. Lichotivý vysoký pás, ktorý dokonale tvaruje siluetu bez toho, aby bránil v pohybe … nečudo, že ich všetky milujeme. Sú ideálne na každodenné nosenie, na outdoorové aktivity ako bicyklovanie alebo korčule, na ľahké športy ako joga a pilates a na ležérny vzhľad v kombinácii s dlhým svetrom, košeľou a teniskami.

Hladké legíny

Milujeme minimalistický design (ako ste si pri tejto kolekcii už mohli všimnúť), a preto klasické legíny, ktoré pôsobia ako druhá koža (áno, musíme to spomenúť opäť), musia byť aj vo vašom šatníku! Bezšvové legíny sa pýšia jemným, priedušným, no najmä pohodlným materiálom.

Vrúbkované legíny

Vrúbkované legíny takisto nesmú chýbať ani u nás. Predstavujú základný basic kúsok do každého šatníka, ktorý s láskou vynosíte a budete kombinovať aj v týchto chladnejších mesiacoch. Sú vyrobené z veľmi príjemného materiálu, majú vysoký pás, nepresvitajú a na postave sedia úžasne. Čo viac si priať?!

Top Costin

Z topov máte na výber hneď dva kúsky. Tenký rebrovaný top s okrúhlym výstrihom a širokou gumou v spodnej časti pôsobí veľmi elegantne, a preto ho môžete kombinovať s bielou košeľou si rafinovaným kardigánom.

Vrúbkovaný top

Ak však hľadáte extra podporu, siahnite po vrúbkovanom tope, ktorý však takisto obsahuje hrubšie ramienka a veľmi dobre drží poprsie. V prípade, že si volíte komplet komplet, pripravte sa na to, že niektoré komplety, hlavne tie bledé, presvitajú. Preto odporúčame siahať po hrubších materiáloch, ako nájdete aj na našej stránke.

Ako nosiť Savoi?

Kolekcia Savoi je vytvorená tak, aby sa dala nosiť v každodennom živote aj pri ľahkých športových aktivitách ako joga či pilates. Topy či legíny dokonale a pohodlne sedia vďaka zníženému použitiu švov. Použitá špeciálna bezšvová technika umožňuje minimalizovať plytvanie materiálom, čo vedie zároveň k ekologickejšej alternatíve.

No a áno, je pravda, že ani nevieme ako, a už tu máme jeseň a s ňou aj jesenné outfitové inšpirácie. Ako sme ale načrtli, kolekcia Savoi je vhodná pre každodenné povinnosti. Jesenné outfity už čakajú, a to aj v podobe tejto športovejšej kolekcie. Nielen, že je čas vytiahnuť koženky, oversized košele, saká a trenchcoaty, ale je čas začať všetky tieto kúsky vrstviť. Topy sú ideálne na kombinovanie s našimi legínami s vysokým pásom, s džínsami či nohavicami na vytvorenie rafinovaného ležérneho vzhľadu. Na top prehoďte oversized košeľu, sako, trenchcoat, denimovú či koženú bundu a ste vybavené. Na celý deň.

Nebojte sa zakomponovať materiály ako je, samozrejme, koža/koženka, džínovina a pleteniny. Nezabudnite ani na doplnky (šiltovky, slnečné okuliare, šperky, kabelku), ktoré celý outfit dokonale oživia. Aj športový outfit môže vyzerať trendy a vkusne.

Všetkým sa nám už predsa stalo, že sme sa ráno pristihli pri tom, ako nám na voľbu vhodného outfitu zostalo príliš málo času. Následne sa dostavila panika a stres. Áno, poznáme. Ako tento problém vyriešiť raz a navždy? Dúfame, že ste v tomto článku našli aspoň čiastočné riešenie. Zároveň vás pozývame prečítať si ďalšie naše články ako je napríklad jesenná kapsula.

Autor článku
Annamária Bilasová