Dlho sme tu nemali tému športu či športového oblečenia. Ak si sa práve rozhodla cvičiť, alebo potrebuješ obnoviť svoj športový šatník, existuje zopár kúskov, ktoré sa oplatí mať v skrini. Asi vás neprekvapí, že niekoľko noviniek pribudlo aj v našej kolekcii Savoi! Ktoré to sú?

Fitness oblečenie by malo byť predovšetkým pohodlné, no v gyme, pri behu alebo na bicykli sa vyhnite širokým nohaviciam a voľným tričkám. Namiesto nich zvoľte elastické legíny, podprsenku či tričko. Elasticita oblečenia a priliehavosť k telu je hlavná účelová vlastnosť.

Čo sa týka samotnej kolekcie, nájdete v nej kvalitne spracované kúsky, vyrobené z príjemného a strečového mikrovlákna. Legíny, športové podprsenky i topy skvele sedia na postave a pekne ju tvarujú, no zároveň sú veľmi pohodlné. Legíny majú vysoký pás a skvele držia. Vďaka špeciálnemu materiálu absorbujú vlhkosť, rýchlo schnú a prepúšťajú vzduch. Vďaka týmto vlastnostiam sú ideálne na cvičenie, ale aj na bežné nosenie. A čo je hlavné, materiál nepresvitá.

Ohnivá červená

Ako sme už v minulých článkoch načrtli, červená je farbou jesene. Áno, áno, s príchodom filmu Barbie sme tu mali chvíľu éru ružovej farby, avšak s príchodom jesene zavládla práve tá červená. Hoci nás nosiť zemité farby nikdy neomrzí, oživiť svoj jesenný šatník výraznou červenou je rozhodne dobrý nápad. Vyjadruje signál novej sily a ohlasuje radostný čas, ktorým sa pripravujeme na Vianoceee.

No a pýtate sa, ako ide športové oblečenie a ohnivá červená dokopy? Objavila sa vo veľkom na dvojradových blejzroch, kostýmoch, sukniach, svetroch či doplnkoch. Objavila sa ale aj v našej kolekcii Savoi a my sme sa zamilovali!

Ak červená nie je pre vás …

Ak by červená od hlavy po päty bola pre vás veľmi odvážnou voľbou, najjednoduchší spôsob, ako zahrnúť tento trend do vašich workoutových outfitov, je skombinovať ho s inou, jemnejšou farbou z tej istej kolekcie.

Horúcou novinkou je aj tmavozelený komplet Savoi, ktorý sa do jesenných dní hodí viac než dosť! Ak nechcete na seba priťahovať pozornosť, je dobré ostať pri klasickej čiernej či neutrálnejších farbách. Zaujímavé kombinácie sú napr. farebný top, čierne legíny (alebo naopak) a  farebná obuv. Účel takisto predsa súvisí so vzhľadom.

Baví vás push-up? Do toho!

Ak hľadáte kvalitné legíny s reálnym push-up efektom alebo okrúhly zadok na počkanie, neváhajte prekuknúť aj našu kolekciu Bella. Navyše, tieto legíny majú extra vysoký vrúbkovaný pás a hodia sa do fitka aj na bežné nosenie. Dlhé športové legíny využijete tiež na lyžovanie, či akékoľvek oudoorové športy aj pri zlom počasí.

Ak sa vám náš dnešný článok páčil, nezabudnite navštíviť aj náš e-shop www.pinkmoon.sk, kde nájdete najnovšie módne kúsky. V kategórii BLOG zase radi poradíme, ako správne kombinovať jednotlivé kúsky a aké trendy vás čakajú v aktuálnej sezónne. Nájdete nás aj na Instagrame @pinkmoonfashion, kde nás môžete označovať vo vašich kreatívnych outfitoch.

Autor článku
Annamária Bilasová