Tento mesiac sa niesol v znamení medzinárodného dňa žien. Tento deň (ba, celý mesiac) je oslavou nás! Aj v našom dnešnom článku sme sa rozhodli vzdať hold kreativite, vízií, odvahe, inšpirácií, láskavosti a neodolateľnému štýlu. Jednoducho, všetkému, čím týchto 5 inšpiratívnych žien disponuje. Stavili sme na svetové topky, ktoré nás v Pinkmoon denne inšpirujú, a to nielen v oblasti módy, ale aj ženskej sily a zároveň nežnosti.

Spoznávate sa vo vete, že “ako ženy sme ľahko ovplyvniteľné”? O tom by sme vedeli diskutovať. Na jednej strane je to pravda, na druhej strane si tvrdo stojíme za svojím. Kto sa v nás vyzná? 😀 Každopádne, chceme, aby ste sociálne siete využívali na to pozitívne a najlepšie pre rast vášho JA. Instagram či ďalšie platformy sú skvelí pomocníci a nástroje. V tejto súvislosti sme prečesali hlbiny sociálnych sietí a vytvorili zoznam žien, ktoré ukazujú tú správnu cestu.

VALERIA LIPOVETSKY

Nejde len o to dobre vyzerať, ale aj o sebavyjadrenie. Business žena a fashion ikona Valeria Lipovetsky to dokáže bravúrne a toto miesto si rozhodne zaslúži. Vo svojom odbore sa dokonale vyzná, a čo je viac, zmysel pre humor a zdieľanie každodenných situácií rozhodne neskrýva. Je modelkou, módnou influencerkou, odborníčkou na výživu, no predovšetkým matkou. Valeria začala svoje pôsobenie práve na YouTube robením beauty tutoriálov, a teraz je hviezdou Instagramu. Perfektnou inšpiráciou sú aj jej podcasty, kde rieši rôzne holistické témy so zaujímavými hosťami. No a my očakávame, že jej hviezda bude na vzostupe aj v tomto roku.

Čo je jej najobľúbenejšia súčasť práce influencerky? “Mať schopnosť spojiť sa s veľkým publikom neuveriteľných ľudí s rovnakými záujmami ako ja je určite tá najvzrušujúcejšia časť. Denne dostávam množstvo správ od dievčat, ktoré sa chcú rozprávať o výžive, móde, kráse, sebaláske, posilnení postavenia – to je dôvod, prečo som chcela začať zdieľať svoje vášne na sociálnych sieťach!”

NEGIN MIRSALEHI

Negin Mirsalehi sledujeme už nejaký ten rok a z jej videí jednoducho padáme na zadok. Negin je známa svojim skvelým štýlom a šikovnými obchodnými ťahmi. Presne tak, je to úspešná podnikateľka. V roku 2015 založila Gisou, úspešnú značku vlasovej starostlivosti inšpirovanú rodinným včelárstvom, ktoré sa stalo stredobodom vývoju. Prečo si tento obdiv zaslúži? Jej úspech pochádza z úžasného zmyslu pre módu, tvrdej práce a pokory, kedy sa z blogerky stala majiteľka svetovej kozmetickej firmy, ktorá inšpiruje ľudí na celom svete.

CAMILA COELHO

Bez Camily Coelho by zoznam nebol kompletný. Skutočná influencerka nielen módy a beauty sveta, podnikateľka a tvorkyňa obsahu, ktorá si spočiatku získala popularitu prostredníctvom svojho blogu o móde, líčení a YouTube kanála, kde zdieľala najrôznejšie módne rady, trendy a svoj celkový životný štýl. Jej úspech neskôr viedol k spolupráci so svetovými značkami a dizajnérmi, objavila sa v módnych časopisoch a chodila po dráhach prestížnych módnych podujatí. Okrem toho, Camila uviedla na trh aj svoju módnu značku „Camila Coelho Collection“.

SANNE VLOET

Sanne Vloet sa nachádza v lige skutočných topmodeliek, ktoré zdobili móla prestížnych módnych domov ako Chanel, Versace, Oscar de La Renta, Ralph Lauren, Dolce Gabbana, ako aj vytúžené miesto na Victoria’s Secret Fashion Show hneď tri roky po sebe. Keďže jej modelingová cesta začala už vo veku 14 rokov, Sanne sa po ukončení strednej školy rozhodla venovať tejto kariére na plný úväzok. Vtedy sa začala prezentovať aj na sociálnych médiách, kde získala pôsobivú sledovanosť. Okrem toho, že je modelkou a influencerkou, viac sa v tomto období venuje práve vlastnej fitness platfome, ktorá je zameraná na životný štýl, cvičenie, zdravú stravu a ženské zdravie.

PETRA MACKOVÁ

Zoznam zakončujeme krásnou Slovenkou a módnou ikonou, ktorá nás svojím vkusom a zmyslom pre detail inšpirovala dávno predtým, než jej počet sledovateľov na Instagrame dosiahol jeden milión a napísal o nej Forbes. Čítate správne! Petra patrí k najznámejším slovenským fashion influencerom na Instagrame, ktorá si svojím štýlom obliekania podmanila celú Austráliu, kde jej cesta začala. Aká je jej rada? „Ak chcete aby vás vaše hobby začalo živiť, musíte sa tomu venovať každý deň.” To sa jej 100% vyplatilo, keďže dnes pracuje ako fotografka, dizajnérka, konzultantka aj kreatívna riaditeľka niekoľkých projektov. V svojom portfóliu má značky ako Dior, Tiffany & Co., Michael Kors alebo BMW a mnohé ďalšie určite pribudnú.

Ak sa vám náš dnešný článok páčil, nezabudnite navštíviť aj náš e-shop www.pinkmoon.sk, kde nájdete najnovšie módne kúsky. V kategórii BLOG zase radi poradíme, ako správne kombinovať jednotlivé kúsky a aké trendy vás čakajú v aktuálnej sezónne. Nájdete nás aj na Instagrame @pinkmoonfashion, kde nás môžete označovať vo vašich kreatívnych outfitoch.

Autor článku
Annamária Bilasová