Aj vám sa stane, že máte naplánovaný rušný deň – doobedný brunch s priateľmi, neskôr narodeninová oslava a večer drink s ďalšou skupinou priateľov? Alebo je váš kalendár nabitý sezónnymi pozvánkami, kedy budete musieť ísť z práce rovno na udalosť alebo zo škôlkarských besiedok rovno na neformálnu párty? Nestíhate sa medzitým ísť domov prezliecť, takže potrebujete outfit, ktorý vás s ľahkosťou prenesie počas celého dňa. A, veru, asi ako už viete, leto býva skutočne rušné! Čo si teda obliecť?

“Day-to-night” outfity sú skvelé v tom, že si ich viete premyslieť vopred, a preto nevznikne na poslednú chvíľu panika. Ak ste už pripravené na všetky tieto letné socializácie, chcete sa uistiť, že  je pripravené aj vaše oblečenie … a pohodlie. Pri výbere chcete dosiahnúť dokonalú neformálnu rovnováhu, keďže sa nechcete cítiť príliš “vyzdobená”, no ani sa nechcete cítiť nedostatočne upravená. Ako sme už spomenuli, pohodlie je kľúčové, najmä ak sa večer chystáte na tanečný parket. To znamená, nevyberajte nič príliš formálne (nejdeme predsa na svadbu a kvetinové šaty by sa do klubu asi úplne nehodili). Podobne, nevyberajte si nič príliš štrukturované, ako je sako vhodné do officu.

Takže, aká je odpoveď? To, čo si obliecť na neskoré raňajky, sa môže veľmi líšiť v závislosti od toho, či sa chystáte niekam aj vo večerných hodinách. Existuje ale niekoľko možností, ktoré vytvoria nenútenú, elegantnú, neformálnu a zábavnú atmosféru zároveň. Kombinácia denného a večerného oblečenia pre dokonalý prechod z dňa do nočného života sa dá dosiahnúť minimálnym úsilím, chce to len trochu plánovania dopredu. Kto by nechcel počas prázdnin vyzerať “extra” bez pridaného stresu? Poďme si rozobrať pár trikov…

estranné šaty

Slip dress, voľnejšie midi šaty alebo hodvábne košeľové šaty sú dobrým zdrojom, kde začať. Počas dňa sa budete cítiť príjemne no a na “lietanie” medzi vašimi povinnosťami počas dňa nebudú príliš mini ani odhaľujúce.

S
M
L

Béžové saténové šaty Chantalle

Original price was: 39,90 €.Current price is: 15,90 €. s DPH
S
M
L

Čierne saténové šaty Chantalle

Original price was: 39,90 €.Current price is: 15,90 €. s DPH

Sukňa a top

Pri tejto kombinácií sa držte sukne s nejakou štruktúrou, či už máte radi mini sukne alebo nariasené midi. Pre dokonalý smart-ležérny look si k nej oblečte ľahučkú blúzku alebo top, ktorý bude cez deň vyzerať skôr elegantne. Pridávame vám naše tipy na outfity!

Klasické nohavice a cute top!

Náš dôveryhodný “day-to-night” outfit sú nohavice (či už široké, alebo džínsy) a pekný top! Odporúčame kontrastné kombinácie, či už farbou, alebo strihom. To znamená k úzkym džínsom si vyberte voľnejšiu a výraznejšiu blúzku a rozšírené alebo široké nohavice spojte so skráteným alebo vypasovanými tielkom.

S
M
L

Biely top Essie

Original price was: 17,90 €.Current price is: 12,50 €. s DPH

Topánky, ktoré zažiaria

Neutrálne topánky, či sú to biele tenisky, alebo čierne lodičky, sú botníkovými stálicami. A rozhodne vhodné aj v tomto ročnom období. Ak je ale váš čas medzi “behačkami”obmedzený, stavte na istotu – čo tak zvoliť metalické topánky? Či už preferujete sexi sandále, alebo nízke topánky, je to záblesk žiary, ktorý vás pripraví na poriadku párty. Výbornou voľbou sú aj podpätky s mäkkými remienkami.

36
37
38
39
40
41

Béžové sandále Nonna

Original price was: 24,90 €.Current price is: 17,90 €. s DPH
36
37
38
39
40
41

Hnedé šľapky Moody

Original price was: 24,90 €.Current price is: 14,90 €. s DPH

Dávka šperkov

Keď máte doslova jednu minútu na to, aby ste aktualizovali svoj look na večernú párty, vymeňte si šperky či bižutériu. Prejdite od jednoduchého a minimalistického k viac okázalému a očarujúcemu – je to najjednoduchší spôsob, ako oživiť obyčajný outfit.

Tip na šperky: https://pinkmoon.sk/doplnky/sperky-mencia/

Ak sa vám náš dnešný článok páčil, nezabudnite navštíviť aj náš e-shop www.pinkmoon.sk, kde nájdete najnovšie módne kúsky. V kategórii BLOG zase radi poradíme, ako správne kombinovať jednotlivé kúsky a aké trendy vás čakajú v aktuálnej sezónne. Nájdete nás aj na Instagrame @pinkmoonfashion, kde nás môžete označovať vo vašich kreatívnych outfitoch.

Autor článku
Annamária Bilasová