Je tu opäť, či sa nám to páči, alebo nie. Rok 2024 sa pripravuje na veľký comeback leopardieho vzoru. Tak čo, tešíte sa? Jeho história siaha celkom ďaleko a 90. roky nie sú žiadna výnimka. V každom prípade, je rok 2024 a trendy sa opakujú, ale zároveň inovujú v ponímaní stylingu. Rovnako ako voľné džínsy a “slip dress”, aj leopardí vzor je jedným z tých trendov, ktoré sa každých pár rokov posúvajú vpred. S každým ďalším príchodom trendu naberá novú symboliku. Spája sa s pôvabom, silou, eleganciou a rock-n-rollom, ako aj s rôznymi ikonami pop-kultúry. Bez ohľadu na jeho neustále sa meniace vplyvy, jedna vec je istá: keď sa leopard rozhodne vrátiť, robí to vo veľkom štýle.

Po tomto neutrálnom vzore (áno, čítate dobre – radí sa medzi neutrálne) však siahajú aj fashion minimalisti. To znamená len jedno, nebojte sa ho a experimentujte! Vôbec sa nemusíte obávať, že šliapnete vedľa. Rok 2024 je pre to ako stvorený! Navyše, náš e-shop sme zásobili niekoľkými zaujímavými kúskami, ktoré vám tento vzor pomôžu správne “uchopiť”, tak sa neváhajte inšpirovať.

Ako leopardí vzor kombinovať?

To je otázka, s ktorou sa potýkame všetky. Správny styling je v prípade vzorov kľúčový a môže to byť celkom záhul. Pokiaľ nie ste celebrita alebo svetová hviezda, ktorá si môže dovoliť vyjsť na ulicu v tom najviac extravagantnom outfite, je pochopiteľné, že chcete vyzerať chic … aj v práci.

Pre niekoho môže byť leopardí či akýkoľvek iný vzor odstrašujúci. Ak nie ste s leopardím vzorom stotožnená, no aj tak by ste ho chceli skúsiť zakomponovať do svojich outfitov, stavte na doplnky a topánky, ktoré zaberajú najmenšiu časť celkového outfitu. Kabelka, opasok, klobúk, šiltovka, šál alebo spomínané topánky. To je spôsob, ako môžete umocniť komplet čierny look alebo džínsovinu. Tak sa budete cítiť pohodlne a zároveň trendy!

A ak ešte nie ste celkom pripravené obliecť si leopardí vzor do svojho každodenného života, leopardie bikiny sú ďalším spôsobom, ako mu predsa dať šancu. Skúste použiť aj rôzne akcenty s leopardím vzorom ako je lem, golier alebo podšívka.

Povedzme, že chcete svetu ukázať, že sa leoparda naozaj nebojíte, a tak siahnete po viac výrazných kúskoch. Jednoduchý outfit s dokonalým leopardím kabátom či sakom vás premení na tú najviac cool osobu kdekoľvek sa pohnete. Ak chcete, aby vzor vyzeral naozaj luxusne, dajte si záležať na druhu a kvalite materiálu. Čo sa týka samotného stylingu, sústreďte sa na jeden kúsok v kombinácií so striedmejšími kúskami, ako môže byť neutrálny úplet, béžové alebo čierne nohavice, či džíny s rovným strihom. A čo tak ho zakomponovať do pánskeho štýlu v podobe kostýmu? Budete bohyňa!

Ak ste odvážne a chcete pôsobiť ako dráma queens (anebo aj nie), zvoľte priliehavé šaty s leopardím vzorom doplnené kabelkou s tým istým vzorom. Leopard vyzerá skvele s inými jasnými farbami a textúrami. Full red look je taká klasika, no skvele vyzerá aj limetkovo zelená a citrónovo žltá farba. Ak ste za, zmiešajte viac vzorov a textúr dokopy. Keď poriadne, tak poriadne!

Koniec koncov, nachádzame sa v ére, kedy je móda veľkou témou pre rôzne diskusie a vy ju môžete ukázať. Spoločnosť nám dovoľuje nosiť a kombinovať kúsky, takpovediac, akokoľvek. Naozaj akokoľvek. Ak prinútite ľudí premýšľať o tom, čo máte oblečené, vtedy je váš outfit úspešný.

Leopardia cropnutá košeľa Ludda

Original price was: 24,90 €.Current price is: 18,90 €. s DPH

Zelené saténové dlhé šaty s leopardím vzorom Allen

Original price was: 21,80 €.Current price is: 14,90 €. s DPH

Ak sa vám náš dnešný článok páčil, nezabudnite navštíviť aj náš e-shop www.pinkmoon.sk, kde nájdete najnovšie módne kúsky. V kategórii BLOG zase radi poradíme, ako správne kombinovať jednotlivé kúsky a aké trendy vás čakajú v aktuálnej sezónne. Nájdete nás aj na Instagrame @pinkmoonfashion, kde nás môžete označovať vo vašich kreatívnych outfitoch.

Autor článku
Annamária Bilasová