Vitajte späť, milé dámy!

Keďže sme s vami za posledné obdobie zdieľali dosť článkov zameraných práve na módu, dnes sme sa rozhodli, že sa zameriame na seba, no predovšetkým to, kedy sa cítime najviac žensky. Čo znamená jediné – dobre sa usaďte, dajte si pleťovú masku a pohár vína.

Všetky módne tipy, ktoré denno-denne zdieľame, nám aj vám pomáhajú cítiť sa žensky, krásne, neprehliadnuteľne. Na tom nie je, samozrejme, nič zlé. No omnoho dôležitejšie je cítiť sa žensky, krásne, neprehliadnuteľne … a to vnútorne. Čo teda PRE VÁS znamená cítiť sa žensky?

Zamysleli sa nad tým, kde sa možno ženskosť vytratila? A, veru, vytratila … Stres, vyčerpanie, únava, nátlak na seba samú, nadmerná práca, nedostatok času pre seba, nízke sebavedomie či pocit, že musím VŠETKO zvládnuť? Hovorí vám to niečo? To je realita dnešnej spoločnosti.

Buďme úprimné, v dnešnej dobe je to zároveň aj o výzore, vzhľade či postave. Pohľad na ženu je asi takýto: dlhé vlasy, úzky pás, dokonalé telo, krásna pokožka, žiadna celulitída, a takto by sme mohli pokračovať. Hodnotíme sa presne na základe týchto kritérií. Zaručuje nám to ale skutočne zdravé sebavedomie a hodnotu? V prvom rade je dôležité, aby sme my samé boli so sebou spokojné. Tým, ako sa správame k sebe, učíme druhých ľudí, ako sa majú správať k nám.

Poďme ale nadobudnúť svoju ženskosť späť! Nie nachvíľu, ale navždy.

Tipy “ako sa opäť cítiť žensky”:

STAVTE NA KVALITNÉ SPODNÉ PRÁDLO
Poznáte ten pocit, kedy máte na sebe celý deň iba mikinu a tepláky. Stačí si obliecť nežné spodné prádlo (tak dobre, alebo nalakovať nechty – určite mi dáte za pravdu, že toto zaberá!), hneď sa cítime viac žensky.

A my vám chceme práve tento pocit dožičiť prostredníctvom našej NOVINKY spodného prádla SAVOI – ktoré je vyrobené z kvalitných recyklovateľných materiálov. Prečo sme sa rozhodli takto? V porovnaní s výrobou nového materiálu je tento spôsob oveľa efektívnejší, pomáha šetriť životné prostredie a znižovať klimatický dopad. Navyše, využitá bezšvová technika umožňuje minimalizovať plytvanie materiálom, a tak sa SAVOI stáva ekologickejšou alternatívou.

Chcete vedieť, či je príjemné pri nosení? Látky sú skutočne vysoko priedušné, maximálne jemné na dotyk, dobre absorbujú vlhkosť a prepúšťajú vzduch. Doslova pocit druhej kože. Máte už kúsok z našej klasickej kolekcie SAVOI? Tak potom viete, o čom hovoríme.

Neviete, ako si vybrať ten správny kúsok? Toto je náš GUIDE!

COMFORT – Čo viac si priať ako podprsenku, ktorá sa dokonale prispôsobí vašim krivkám a zároveň poskytne maximálne pohodlie? COMFORT má širšie ramienka a košíky “full up”, ktoré úplne zakrývajú prsia. Navyše, ako sme už spomenuli, materiál je recyklovaný polyamid, elastický a zároveň veľmi komfortný.

FLORA – Preferujete užšie ramienka? Tým pádom siahnite po podprsenke FLORA, ktorá sa ale svojou kvalitou a prispôsobením vôbec nelíši.

Aké sú naše ďalšie tipy, vďaka ktorým sa budete cítiť žensky?

  • DOPLNKY A ŠPERKY
  • PARFÉM
  • JEDNODUCHÝ, NO ŽENSKÝ MAKE UP
  • MAJTE SA RADY
  • SPOMAĽTE
  • NÁJDITE SI ČAS PRE SEBA
  • PRIJÍMAJTE A ROZDÁVAJTE KOMPLIMENTY

Áno, je jasné, že toto sú materiálne veci, ktoré nám pomáhajú zdvihnúť sebavedomie. Mal to byť  však iba taký “doplnok” k našej vnútornej vyrovnanosti. Veď nie každý deň na seba navešiame šperky, make up či spravíme dokonalé vlasy. Bez ohľadu na to sa máme cítiť čo najviac žensky, sebavedomo a vykročiť do každého dňa s istotou. Nie je to o spôsobe obliekania, “vymódenia” sa a využitia svojich predností. Ide o niečo hlbšie a vážnejšie, o niečo, čo budeme vyžarovať. Pretože vtedy bude naša odhodlanosť a priamočiarosť vnímaná úplne inak. Ak chcete, aby vás milovalo okolie, musíte milovať najprv samé seba.

Autor článku
Annamária Bilasová