Vianoce sú časom, na ktorý sa všetci veľmi tešíme. Predchádza tomu objednávanie darčekov na poslednú chvíľu, niekoľkonásobná kontrola zoznamu potravín či vymyslenie dokonalého outfitu. Hoci si pár týždňov “ponadávame”, niekde vo vnútri je pre každého z nás toto obdobie čarovné. Plné radosti, smiechu, rozprávok, blikajúcich svetielok a chvíľ s blízkymi pri jednom stole.

Počas Vianoc a vianočnej večere sa chceme cítiť čo najviac pohodlne. A, áno, chceme zabezpečiť dostatok miesta pre koláče, takže akékoľvek úzke nohavice neprichádzajú do úvahy. No chceme predsa pôsobiť slávnostne a šik. Vianočná večera môže byť zároveň milou výhovorkou obliecť si niečo “viac”. Keďže väčšinu času v zime trávime zababušené vo veľkých svetroch a šáloch alebo na lyžiach, toto je skvelá príležitosť obliecť si pančušky a opätky.

Vyberte si svetrové šaty

Nemôžem hovoriť o zimnej móde bez toho, aby sme spomenuli svetrové šaty. Vždy je to dobrá voľba! Kde sa prelína pohodlie a štýl, kto povie nie tomuto vernému kúsku? My sme tentokrát siahli po béžovej farbe s trblietkami, no neváhajte zvoliť aj zelené, námornícke alebo červené šaty, aby ste navodili vianočnú náladu! Aby vám bolo teplo, oblečte si pod ne zateplené pančušky.

All black!

Ak zvolíte all black outfit a investujete do kvalitného kúsku, oblečenie vám vydrží niekoľko sezón. Je to viac ako len kúsok na jedno použitie. Či už siahnete po šatách, overále, oversized saku, elegantných nohaviciach s vysokým pásom, ktoré môžete doplniť hladkým saténovým topom, rolákom alebo klasickou košeľou, budete vyzerať božsky! Ak chcete pridať trblietky, máte od nás zelenú. V čiernom oblečení vynikne naozaj každý.

Čierne flitrové šaty s perím Samanta

Original price was: 43,90 €.Current price is: 19,90 €. s DPH

Zažiarte v sukni

Pokiaľ ide o vytváranie elegantných sviatočných outfitov, skladaná či saténová midi sukňa je vysoko na zozname. Vyzerá elegantne a v kombinácií so svetrom, košeľou a je tiež pohodlná! Odporúčame siahnuť po základných odtieňoch ako je krémová, čierna, šedá či hnedá, no nebojte sa aj vianočných farieb (veď predsa je to iba jeden deň v roku) ako je bordová a smaragdovo zelená. Krok vedľa nespravíte ani v saténových šatách, ktoré sú stálicou našich odporúčaní. Nezabúdajte na to, že pri tejto krásnej rodinnej udalosti chcete pôsobiť stále decentne.

Stavte na lodičky ako pascu pre oko!

Oblečte si basic outfit a pridajte výrazné topánky. Keď chcete zapôsobiť v ležérnom outfite, správny pár topánok dokáže drasticky zmeniť celý look! Ak sa rozhodnete udržať monochromatické farby od hlavy až po päty, vyberte si výrazné topánky, aby váš outfit zažiaril. Navyše, pár nižších podpätkov je stále dostatočne pohodlný aj na tento veľký deň.

37
38
39
40
41

Čierne sandále Glam

Original price was: 39,90 €.Current price is: 24,90 €. s DPH
36
37
38
39
40
41

Čierne lodičky Carrie

Original price was: 31,50 €.Current price is: 14,90 €. s DPH

Pridajte malé slávnostné doplnky

Vianočný čas dokáže nasmerovať vaše vnútorné dievčatko a uvoľniť všetky zmysly pre zvolenie krásnych tematických šperkov či doplnkov. Tieto malé ozdôbky môžu veľmi jednoducho a rýchlo dodať vianočné čaro, obzvlášť, ak sa opäť rozhodnete pre tematické farby ako je zelená, červená či zlatá

TIP PRE VÁS: DARČEKOVÁ POUKÁŽKA

Stále ešte rozmýšľate nad vhodným darčekom? S našou darčekovou poukážkou sa nikdy nepomýlite a vždy sa trafíte do nálady a vkusu obdarovaného.

Ak sa vám náš dnešný článok páčil, nezabudnite navštíviť aj náš e-shop www.pinkmoon.sk, kde nájdete najnovšie módne kúsky. V kategórii BLOG zase radi poradíme, ako správne kombinovať jednotlivé kúsky a aké trendy vás čakajú v aktuálnej sezónne. Nájdete nás aj na Instagrame @pinkmoonfashion, kde nás môžete označovať vo vašich kreatívnych outfitoch.

Autor článku
Annamária Bilasová