Leto, ostaň! Napriek tomu, že počasie nám v posledných dňoch veľmi nepraje, rozhodli sme sa, že leto ešte nekončí a poďme vyraziť do nejakej dovolenkovej destinácie. Alebo len tak do ulíc. Niet pochýb o tom, že slovenské a české ulice to s módou naozaj vedia. Tomu nasvedčuje aj dnešný výber inšpiratívnych žien, ktoré svoje letné outfity pozdvihli na úplne inú úroveň.

Ako uvidíte, medzi najhorúcejšie tohtoročné trendy patria ľahké modely šiat a široké nohavice, jemne priehľadné diely aj hlboké výstrihy. To všetko nájdete aj na našom e-shope, tak sa nechajte inšpirovať!

Karolína Chomisteková

Modelka Karolína Chomisteková si našu pozornosť získava každým instagramovým postom. Jej jedinečný vkus sa odráža v dokonalo vyskladaných outfitoch, v rámci ktorých preferuje skôr luxusné kúsky. Napriek tomu je skvelým príkladom sofistikovanosti a ženskej elegancie, ktorú ukazuje aj v tomto letnom období. Limetková farba je obrovským hitom tejto sezónny, preto nás zaujal dvojdielny saténový komplet, ktorý Karolínu krásne rozžiaril.

Zelený háčkovaný komplet Portto

Original price was: 39,90 €.Current price is: 18,90 €. s DPH

Zuzana Straská

Svoj status najlepšie oblečenej krásky obhajuje aj Zuzana Straská, ktorá, povedzme si úprimne, vyzerá vždy dokonalo. A to ani nemusíme spomínať fakt, že je už niekoľkonásobná mamička. V  jej šatníku nechýbajú vychytávky ani elegantné kúsky a výsledok je vždy ohromujúci. Luxusné kúsky vždy perfektne skombinuje a oživí doplnkami, ktoré sú „hot“. Ako svoju dovolenkovú stálicu zvolila dlhé priehľadné biele šaty, vďaka čomu vynikla jej opálená pokožka. Jednoduchý kúsok, ktorý môžete raz-dva prehodiť na plavky a ste ready. Nič viac vám netreba k tomu, aby ste vyzerali ako bohyňa.

Alex Sedláčková

Ak sa toto leto chystáte navštíviť ešte nejaké festivaly, Alex rozhodne vie, ako na to. Jemná kráska s dušou rokerky proste nikdy nešliapne vedľa. Česká influencerka, ktorá nás inšpiruje nielen módou, si môže obliecť naozaj čokoľvek a vyzerá skvelo. Elegantná kombinácia denimovej sukne, čierneho či bieleho topu je mimoriadne trendy. Ako vždy, zásah do čierneho!

Alex Franová

Nadčasovým štýlom sa prezentuje aj ďalšia česká módna infkuencerka Alex Franová. Počas dňa ju stretnete najčastejšie v ležérnych modeloch, no aj tie vyzerajú výborne! Tentokrát nás presvedčila, že čierna patrí aj do teplejších dní a v podobe kompletov si zadovážite maximálne pohodlný outfit. Minimalistickú siluetu s nádychom noblesy doplnila o otvorené sandále značky Hermès a kontrastné slnečné okuliare. Takto vyzerá outfit, z ktorého srší zdravé ženské sebavedomie.

Erika Palkovičová

Modelka Erika Palkovičová nezostala nič dlžná svojmu minimalistickému módnemu štýlu, keď na  dovolenke očarila v tomto sofistikovanom a zároveň vždy veľmi sexi outfite. Ako ste si už mohli všimnúť, komplety sú must-have! Skvelý letný outfit ukázala v podobe zemitej farby, ktorú zároveň oživila krásnou šatkou žltej farby a doplnila praktickou kabelkou. Výsledný outfit je veľmi trendy a zároveň chic. Inšpirujete sa aj kúskami z nášho e-shopu?

Denisa Kokorová

Česká atraktívna plavovláska nemá problém naplno ukázať svoj sexappeal, a to jej nemôžeme mať za zlé. Okrem toho, že na nej vyzerá dobre absolútne všetko, jej outfity sú častejšie ladené v minimalistickom štýle. K letu, nepochybne, patria aj klasické saténové šaty, ktoré obzvlášť krásne vyniknú na opálenej pokožke. Oceňujeme výber farby, ktorá podčiarkla jej bezchybné krivky.

Béžové saténové šaty Allora

Original price was: 24,90 €.Current price is: 14,90 €. s DPH
S
M
L

Béžové saténové šaty Chantalle

Original price was: 39,90 €.Current price is: 15,90 €. s DPH

Andy Csinger

Záver nášho výberu patrí Andy Csinger, ktorá vyzerá v každom outfite proste úžasne. Jedna z najlepších módnych influenceriek zo Slovenska, ktorá už ale dlhodobo žije na juhu Talianska, má v talóne desiatky štýlových trikov, ktoré vždy využije vo svoj prospech. My sme si zamilovali jej letný ootd v podobe béžových saténových nohavíc, bieleho topu bez ramienok a modrej bavlnenej košele. Sexi navrstvené náhrdelníky, trendy slamený tote bag a môžete vyraziť.

Bledomodrá bavlnená košeľa Lady

Original price was: 24,90 €.Current price is: 18,90 €. s DPH

Ak sa vám náš dnešný článok páčil, nezabudnite navštíviť aj náš e-shop www.pinkmoon.sk, kde nájdete najnovšie módne kúsky. V kategórii BLOG zase radi poradíme, ako správne kombinovať jednotlivé kúsky a aké trendy vás čakajú v aktuálnej sezónne. Nájdete nás aj na Instagrame @pinkmoonfashion, kde nás môžete označovať vo vašich kreatívnych outfitoch.

Autor článku
Annamária Bilasová